۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۸:۳۲
سه‌شنبه ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۴
کد خبر: ۹۶۹۱۹

نتانیاهو: پیروزی تاریخی که به آن دست پیدا کرده‌ایم، پایان نیافته | امیدوارم ایران مسیر دیگری انتخاب کند

نتانیاهو: پیروزی تاریخی که به آن دست پیدا کرده‌ایم، پایان نیافته | امیدوارم ایران مسیر دیگری انتخاب کند
 رئیس جمهور آمریکا در طول دیدار خود با نخست وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرد: «زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است. ایران ضربات سهمگینی تحمل کرده است. همه تأسیسات هسته‌ای ایران نابود شده‌اند.»

به گزارش فراز؛«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی بامداد سه‌شنبه در کاخ سفید دیدار کردند.

ترامپ در طول این دیدار گفت: «بی‌بی (لقب نتانیاهو) یکی از دوستان نزدیک من است و موفقیت‌های بسیاری با یکدیگر داشته‌ایم و در آینده موفقیت‌های بیشتری کسب خواهیم کرد.»

او در تمجید از جنایات رژیم صهیونیستی و کشور خود علیه ایران، بدون اشاره به مستقیم به این جنایات تصریح کرد: «اخیراً کارهای بسیاری انجام دادیم و نتایج بسیار خوبی به‌دست آوردیم.»

ترامپ لایق جایزه صلح است!

نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز در طول این دیدار از ترامپ قدردانی کرد. 

او ادعا کرد: «سراسر جهان به راهبری شما (ترامپ) چشم دوخته است. در خاورمیانه فرصت‌های بسیاری برای ما وجود دارد. آمریکا و اسرائیل با یکدیگر تیم فوق‌العاده‌ای هستند و می‌توانند اقدامات بسیاری انجام دهند. ترامپ درحال ایجاد صلح است.»

نتانیاهو با اشاره به خواسته ترامپ برای دریافت جایزه صلح نوبل، گفت: «می‌خواهم به شما، نامه ارسال شده خود به کمیته جایزه صلح نوبل را تقدیم کنم. شما لایق این جایزه هستید.»

ترامپ در پاسخ به سوالی درباره «حادثه امنیتی» در شمال غزه و «تأثیر آن روی آتش‌بس با حماس» مدعی شد: «حماس خواستار آتش‌بس است. این حادثه روی آتش‌بس تأثیری نخواهد داشت.»

«استیو ویتکاف» فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه نیز در طول این نشست افزود: «ما درحال کار روی یک توافق صلح هستیم و به آن نزدیک شده‌ایم.»

نتانیاهو در پاسخ به سوالی درباره طرح ترامپ برای جابجایی دائمی فلسطینیان ادعا کرد: «ترامپ از یک بینش برخوردار است که نام آن انتخاب آزاد است. اگر مردم خواستار ماندن در غزه هستند، می‌توانند بمانند و اگر خواستار خروج از غزه هستند، می‌توانند از این منطقه بروند. درحال مذاکره با چندین کشور برای دریافت فلسطینیان هستند. آن‌ها از آزادی انتخاب برخوردار هستند.»

ترامپ نیز ادعا کرد: «اتفاقات خوبی در راه است.»

رئیس جمهور آمریکا در ادامه مدعی شد: «باعث ایجاد صلح در جنگ‌های بسیاری شدم. به جنگ بین پاکستان و هند، صربستان و کوزوو، رواندا و جمهوری دموکراتیک کنگو و جنگ‌های دیگری پایان دادم.»

این ادعا درحالی است که همه کشورها، مخصوصاً پاکستان و هند مداخله آمریکا را رد کرده‌اند.

با این وجود، ترامپ ادعا کرد: «درحال تلاش برای پایان دادن به جنگ اوکراین و روسیه، جنگ وحشیانه بایدن هستم. اصلاً از پوتین راضی نیستم.»

او مدعی شد: «من درحال پایان دادن به جنگ‌ها هستم. من از کشتار و خونریزی تنفر دارم.»

این ادعا درحالی است که بسیاری از کارشناسان و حتی حامیان سرسخت ترامپ از تصمیم او برای حمله به ایران و حمایت از جنایات رژیم صهیونیستی علیه ایران خشمگین هستند.

قدردان ایران هستم 

ترامپ در پاسخ به سوال دیگری ادعا کرد: «زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است. ایران ضربات سهمگینی تحمل کرده است. همه تأسیسات هسته‌ای ایران نابود شده‌اند. از بزرگترین بمب‌های غیرهسته‌ای در طول تاریخ علیه ایران استفاده کردیم. این حملات من را یاد حملات هسته‌ای ترومن به ژاپن انداخت. این حملات به جنگ پایان داد.»

او در پاسخ به سوالی درباره حمله دوباره آمریکا به ایران مدعی شد: «امیدوارم مجبور نشویم چنین کاری کنیم. ایران خواستار مذاکره و توافق است. در مقایسه با ۲ هفته پیش موضع ایران بسیار تغییر کرده است. به‌زودی درباره مذاکرات تازه با ایران خواهید خواند.»

ترامپ درباره جنگ ۱۲ روزه ادعا کرد: «این چند روز، چند روز خوبی نبود. در پایان، ایران به ما گفت که چه زمانی به پایگاه ما حمله خواهد کرد. آن‌ها به ما احترام گذاشتند و قدردان اقدام ایران هستم. همه سربازان خود را از پایگاه خارج کردیم. همه موشک‌های ایران منهدم شدند. شرایط سختی بود. در خاورمیانه شرایط آرام خواهد گرفت. اکنون همه به آمریکا و اسرائیل احترام می‌گذارند.»

به زودی با ایرانی‌ها دیدار می‌کنیم

نخست وزیر رژیم صهیونیستی که یکی از سرسخت‌ترین مخالفان شکل‌گیری کشور مستقل فلسطین است، در پاسخ به سوالی درباره راهکار ۲ دولتی ادعا کرد: «فلسطینیان باید تحت حاکمیت یک دولت فلسطینی باشد. اما شرایط امنیتی همواره باید تحت کنترل اسرائیل باشد. هیچکس در اسرائیل با چیزی جز این موافقت نخواهد کرد زیرا ما خواستار خودکشی امنیتی نیستیم. با راهبری ترامپ توافقی صلح بین اسرائیل و سراسر خاورمیانه امضا خواهیم کرد.»

ترامپ در پاسخ به سوالی درباره موضوع مذاکرات آتی بین واشنگتن و تهران مدعی شد: «تأسیسات هسته‌ای ایران کاملاً نابود شده است. ایران خواستار مذاکره است و با آن‌ها مذاکره خواهیم کرد و شاید توافقی امضا کنیم. با آن‌ها دیدار خواهیم کرد.»

ویتکاف نیز افزود: «به‌زودی با ایرانیان دیدار خواهیم کرد. شاید هفته آینده با ایرانیان دیدار کنیم.»

۲۰ سال برای حمله به ایران تمرین کرده‌ایم

رئیس جمهور آمریکا افشا کرد: «خلبانان به من گفتند که بیش از ۲۰ سال است که برای حمله به ایران تمرین کرده‌اند. حدود سال ۲۰۰۰ این تمرین‌ها آغاز شد.»

ترامپ در پاسخ به سوالی گفت: «تسلیحات بیشتری به اوکراین ارسال خواهیم کرد. ضربات سنگینی به اوکراین وارد شده است. باید تسلیحات بیشتری به اوکراین بفرستیم.»

او در پاسخ به سوال دیگری درباره ایران تأکید کرد: «ایران خواستار مذاکره و صلح است و من از آن استقبال می‌کنم.»

ترامپ در ادامه ایران را تهدید کرد: «اگر مسئله این نباشد، ما آماده هستیم.»

نتانیاهو نیز در تمجید از جنایات خود علیه ایران مدعی شد: «با کمک آمریکا دستاوردهای بسیاری داشتیم. برنامه هسته‌ای و موشکی ایران عقب افتاده است. ایران به‌دنبال ساخت ۲۰ هزار موشک بود تا از آن علیه اسرائیل استفاده کند. کشوری مثل اسرائیل نمی‌تواند با چنین توانایی مقابله کند.»

او ادعا کرد: «زمانی که شما با چنین غده سرطانی روبرو هستید، شما باید آن را بردارید و ما با همکاری خود با آمریکا آن را برداشتیم. اما ممکن است این غده سرطانی بازگردد و شما باید به‌طور مداوم با آن مقابله کنید. باید شرایط را تحت نظر داشته باشیم. به یک پیروزی تاریخی دست پیدا کرده‌ایم اما پایان نیافته است و می‌توانیم پیمان ابراهیم را توسعه دهیم. فرصت‌های بسیار بیشتری وجود دارد. امیدوارم ایران مسیر دیگری انتخاب کند.»

اظهارات تهدیدآمیز نتانیاهو علیه ایران درحالی است که مقامات ایران تأکید کرده‌اند در صورت وقوع هرگونه تجاوزی تازه علیه این کشور، ایران دیگر هیچ خطوط قرمزی نخواهد داشت و پاسخ آن بسیار کوبنده‌تر خواهد بود.»

امیدوارم شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل از ایران نشنویم

ترامپ با اشاره به برداشته شدن تحریم‌های آمریکا علیه سوریه مدعی شد: «من خواستار برداشته شدن تحریم‌های اعمال شده علیه ایران هستم تا این کشور فرصتی برای توسعه، رشد و پیشرفت داشته باشد. ایران در منطقه یک قلدر بود. اکنون آن‌ها دیگر قلدر نیستند. ایران پتانسیل بسیاری دارد. امیدوارم دیگر شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل از سوی ایران نشنویم و این کشور مسیر صلح را انتخاب کند.»

ترامپ همچنین مدعی شد تحریم‌های سوریه به درخواست بسیاری از کشورها و نتانیاهو برداشته شده است.

این ادعا درحالی است که ایران همواره مسیر دیپلماسی را اتخاذ کرده است. به اذعان شخص ترامپ، او از مذاکرات به‌عنوان یک عملیات گمراه‌کننده برای آماده سازی طرح جنایتکارانه خود علیه ایران استفاده کرده بود.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی